miércoles, 25 de julio de 2007

Tancat per paternitat

Per Andreu González Castro

La setmana vinent, la continuació del conte esgarrifós que va començar la setmana passada.

Però avui us he de deixar precipitadament. Me'n vaig amb la petita Aina.

Bon estiu.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Se admite el cierre,hay que reconcer que la escusa es buena(je).Mil felicidades por ese resumen de sentimientos,llamado Ania y bienvenido a las filas de los privilegiados papa!!!!!.¿Has plantado ya un árbol?.

R.P.M. dijo...

Felicidades!!!! Y un beso para la madre y otro para la pequeña Aína, que al fin y al cabo son las que lo han pasado un poco peor.

Carla dijo...

Moltíssimes felicitats!!!!
A tu, papa, a la teva dona i a la petita Aina que acaba de veure la llum...

ivansan69@latinmail.com dijo...

Ja és casualitat que parlis d´ella la setmana del terror. Benvingut al terrorífic món del "padre primerizo". Aquestes criatures venen al món a conquerir el cor dels terrícoles, robar-los hores de son i deshidratar-los fent-los caure la baba. No tenen manual d´instruccions i a la llarga es transformen en petits dictadors que fan dels terricoles al seu càrrec uns esclaus amb el cervell fos per l´amor. Això si que fa por. Però val la pena. Felicitats, Andreu. Ja passaré a veure-la i dir-te que s´assembla més a la mare que a tu, ea.

Unknown dijo...

Fel·licitats!!!! Un petonàs a la mare i a la petita Aina, i al pare,... bueno, una abraçada que alguna cosa haurà fet. Que ho gaudiu! Un petonet a tota la família de part de la Laura, esperem conèixer la petita ben aviat.

gonzalezcastro dijo...

A partir d'algun dia aquest bloc anirà ple de les meves cròniques sobre la nena. Les Cròniques de l'Aina. A partir del setembre. Gràcies a tots.

Lupe dijo...

Felicitats!!. Un altre pare ple de felicitat.
Salutacions